Fettförbränning, gäddhäng & sex

Ja, nu är jag verkligen taggad att bränna fett och träna. Blir ju ännu mer inspirerad när jag mätte 5 cm mindre i midjan och – 2 kg. Det får iallafall mig att göra hoppsasteg av glädje. Och det som är så roligt nu är att jag utövar sådan allsidig träning varje dag och tänker på att ta trapporna istället för hissen…Varje gång! Inte bara en gång om dagen. Promenad på lunchen och äta mindre portioner.

Ja, nu är det väldigt skojigt att träna igen och jag blandar jympapass, Indoor Walking, yoga, styrketräning, spinning  och sen klämmer jag in lite meditation i det hela också. Ligger en stund på spikmattan varje kväll för vem vet, det kommer säkert någon och säger snart att det sätter fart på ämnesomsättningen.

Det svåra är att minska på maten tycker jag eftersom jag är en riktig matnjutare och älskar god mat. Fast å andra sidan har jag aldrig varit någon fan av såser och fet mat. Men mindre portioner måste det bli och kanske låta bli det där extra glaset med vin på helgen.   

Måttligt fåfäng är jag nog förresten ,värre var det för en massa år sedan. Hur jag någonsin har orkat att bry mig så mycket om vad andra ska tycka. Men en sak som jag bryr mig om och det är mina armar (gäddhänget)…Hur har det hamnat på MINA armar, jag som alltid haft så snygga vältränade armar. Men är det viktigt? Jo lite är det nog det. Synd att jag inte kan punktförbränna. Men hur som helst så är det inte så illa iallafall att underarmarna slår mig i ansiktet när jag gör stora rörelser på träningen hihihi. Kan se det framför mig. Vilken syn!

På mitt arbete har vi nu börjat en stegtävling och det gör ju sitt i det hela. Få gånger jag sett så många springa i trapporna och rusa ner till gymmet. Smått hysteriskt än så länge. Men det är bara första veckan och jag undrar om det är lika roligt om en till två månader. Det pratas vilt på kafferaster om vad som ger mest steg o.s.v. Men vi får väl se om inspirationen håller i sig. Gör den det så är det fantastiskt. Efter att ha granskat tappa.se´s sida och vad olika aktiviteter kunde ge för antal steg och när jag gick igenom det så hittade jag en liten luring där man kunde omvandla lite skoj till steg, ja såsom t.ex sex. Och 8,5 minuters intensiv sex är samma som 1000 steg. Hmmm, undrar vilket som är att föredra? Kom iallafall fram till att alla aktiviteter kan omvandlas till steg. Kul! Så nu är det bara att ge järnet och må vårat lag vinna. Otroligt positivt är det eftersom de flesta blir så inspirerade. Och motion och rörelse gör oss alla glada och jag tycker mig mer märka fler leénden.

Kram på er alla rosenkinder & lev väl.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s