100 Dagar

Magiskt siffra för mig idag, 100 dagar har gått sen jag tog mitt mod och bestämde mig för att en stor förändring skall ta plats i mitt liv. Det var nog en av de bästa besluten jag tagit. Men de 100 dagarna har inte alltid varit strålande av lycka….ånej tvärtom vissa dagar har varit fyllda av ånger, oro, ilska, ledsemhet, sorg, ensamhet men trots det så finns inga tvivel på mitt val. Det handlar om alkohol denna förädiske dryck, listig, falsk och stark…..ja det är vi många som är överrens om. När dessa 100 dagar gått så känner jag sakterligen hur tankarna blir starkare och lugnet håller på att flytta in i min annars så kaosfyllda själ och det känns rofyllt. Men nu ska jag inte ropa för högt utan tar lugnt en dag i taget och är tacksam för varje dag som jag får leva i frid med min själ.

Vaknade idag en söndag och kände hur ensamt det var och hur mycket jag saknar det jag en gång hade med stor familj och allt som är runtomkring det men jag får glädjas åt det som var för det får jag aldrig tillbaka ändå. Det är livet och jag vet att upplevelser och känslor kommer och har ett slut. Men det finns något nytt som väntar nu och det vill jag glädjas åt.

Men just idag vill jag ge mig själv en ros för de 100 dagar som jag har klarat av med en vilja som är stark och med kärlek till mitt liv.

Med kärlek//Lotta

Annonser

3 thoughts on “100 Dagar

  1. Thanks , I have recently been looking for information about this subject for ages and yours is the best I have came upon so far. However, what concerning the conclusion? Are you sure about the supply?

  2. Great blog here! Also your site loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my site loaded up as quickly as yours lol

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s