Livet!

148610_440573719341009_352455740_n
Vi får alla våra utmaningar och prövningar i livet. Somligt lätt att ta itu med andra väldigt tunga…och då gäller det att ha en stabil grund att stå på så att det inte rasar under oss. Jag har den sista tiden fått mina utmaningar men nu ser jag det som en mening och att jag sätt spå prov men nu när jag har en grund trygghet så mår jag bra och känner mig otroligt stark mitt i min situation och det finns de som har det flera gånger värre men det vet vi ju alla att det hjälper inte att ha den vetskapen när vi har det svårt för då är vi mitt i det. Hade de saker som händer mig nu hänt för två år sedan eller för bara ett år sedan så hade det varit en anledning att bara fly bort ifrån allt och låtsas om att det löser sig, ja jag har gjort så tidigare. Nu tar jag mitt ansvar och gör det jag ska göra och oj, oj, oj så frisk jag känner mig av att klara mina motgångar.
Mitt uppe i alltihopa har en vän gått bort och även det står jag pall för. Det jag grämer mig över nu är att min vän bad mig komma och hälsa på och ville att vi skulle läsa lite och prata andlighet, han tyckte om det jag brukar skriva här och på facebook och jag sköt på det hela och igår när jag tänkte att nu ska jag hälsa på honom får jag beskedet att han gått bort. Det kom som en chock och det gick så fort och visst ångrar jag att jag inte besökte honom när han bad mig. Vi måste se de som sträcker ut sin hand och ber om kärlek och närhet men jag sköt det framåt. Oj, vad jag ångrar mig men jag vet nu att han läste vad jag skriver och han trodde på ett liv efter detta och var lugn över att lämna det här livet. Jag tog en kväll och tände mycket ljus här hemma och bara tänkte på hur tacksam jag är över livet och tänkte även på min vän som lämnat oss här. Nu dansar han säkert med änglarna och dom kan vara lyckliga för han var en fantastisk dans partner.
Mitt uppe i det hela när jag var här hemma så istället för att gå ut och dricka vin på allt som händer så ville jag ut och köpa glass, jag bara måste ha glass när allt är så här eländigt men jag tänkte också, nej då äter jag upp en hel burk och då får jag ångest imorgon. Visst är det komiskt hur beteéndet funkar. Istället ringde jag min mor som var upprörd och ledsen. Nej, tänkte jag vad har nu hänt…..jag frågade vad som hänt och hon sa med gråten i halsen ”Dom har klippt min häck och jag ville det inte” …Men mamma det är ju bara en häck! För mig var det så obetydligt men hon var verkligen upprörd och kände sig kränkt. Jag förstår känslan och hörde hur upprörd hon var men jag vet att det är en massa annat som ligger bakom den reaktionen men det är bara att acceptera att det var viktigt för henne.
Idag kan jag stå kvar i mina känslor och vara befriad från känslor som skam, ilska, avund och jag får ibland verkligen känna efter om jag inte känner dessa känslor men nej, det gör jag inte. Och vilken lycka det är att vara fri från det negativa och det gör att jag kan ta tag i det som sker och vara stark i det.

Kärlek & Frid önskar jag er alla

Bhavatu Sabba Mangalam

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s